Algemeen

Volgens mij heb ik een allergische reactie? Help?!

Oh nee! Dat is niet lekker.

Had je een reactie direct na het smeren? Dan kan je allergisch zijn tegen (een van) onze etherische olieën. Probeer onze neutrale deodorant, die werkt net zo goed en is vrij van allergenen.

Kreeg je juist een reactie na het al een aantal keren te hebben gebruikt? Dan is het waarschijnlijk een reactie op baking-soda. Probeer het volgende:

1. Iets minder deo gebruiken
2. Appelcider-azijn en water 1:1 mengen en deppen op je oksel met een watje. Zo'n 4 keer per jaar is voldoende, veel mensen kunnen hierna weer tegen baking soda.
3. Een beetje aloë vera smeren voor je de deo aanbrengt
We hebben nu een Sensitive variant. Deze is allergenenvrij, speciaal voor de gevoelige oksels.

Naar welke landen verzenden jullie?

We verzenden in principe naar heel Europa. Staat jouw land niet in het lijstje, laat het ons even weten dan voegen wij die toe.

Je krijgt automatisch €5 korting op je verzending als je voor €25 bestelt aan producten. Voor Nederland is dit de volledige verzending.

Zijn jullie verpakkingen duurzaam?

Ja. Onze verpakkingen zijn 100% plasticvrij omdat ze gemaakt zijn van karton. Als de verpakking leeg is kan hij in de papierbak.

Zijn jullie producten plantaardig?

Ja. Al onze producten zijn volledig natuurlijk en geschikt voor veganisten.

Testen jullie je producten op dieren?

Nee. Doe niet zo raar. Konijnen hebben echt niks aan deodorant.

Mijn deo ziet er gek uit, wat moet ik doen?

Onze deodorant is natuurlijk, hij ziet er daarom niet altijd 'perfect' uit. Maar als hij lekker ruikt en zacht aanvoelt is hij ook prima.

Voelt de deodorant korrelig? Dan heeft de kokosolie gereageerd op warmteverschillen. Als je de korrels even uitwrijft tussen duim en wijsvinger wordt het weer zacht (Een beetje zoals bij honing!).

Kan ik verkooppunt worden?

Waarschijnlijk wel! Mail ons naar sales@thelekkercompany.com en dan hoor je snel van ons.

Mag ik de deodorant gebruiken als ik zwanger ben?

Ja, onze deodoranten mag je gebruiken tijdens zwangerschap. De hoeveelheid etherische olie in de deodorant zit onder het maximale percentage dat gebruikt mag worden tijdens zwangerschap.

Zonnebrand

Mag ik de zonnebrand gebruiken als ik zwanger ben?

Ja, onze zonnebrand mag je gebruiken tijdens zwangerschap. De hoeveelheid etherische olie in de deodorant zit onder het maximale percentage dat gebruikt mag worden tijdens zwangerschap.

Kan de zonnebrand gebruikt worden voor lichaam en gezicht?

Ja, de zonnebrand is geschikt voor zowel lichaam als gezicht.

Hoe vaak moet ik me opnieuw insmeren met zonnebrand?

Voor de best mogelijke bescherming raden wij aan om je elke twee uur opnieuw in te smeren.

Is SPF 30 voldoende bescherming?

Ja, SPF 30 beschermt tegen 97% UVB-stralen, terwijl SPF 50 beschermt tegen 98% UVB-stralen. Het verschil is dus klein. Vooral omdat SPF 50 het idee geeft dat het veel meer beschermt dan SPF 30 en mensen daarom vergeten dat ze zich na 2 uur opnieuw moeten insmeren. Het blijft zo dat de allerbeste bescherming is om uit de zon te blijven. Geniet je wel graag van de zon? Dan is het allerbelangrijkst dat je je iedere 2 uur insmeert.

Is de zonnebrand geschikt voor de huid met acne (is het niet-comedogeen)?

De minerale zonnefilters in onze zonnebrand blijven zitten op je huidoppervlak en zullen niet in je poriën gaan zitten. Daarom is onze zonnebrand ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor acne, ook al is hij niet specifiek geformuleerd of getest voor mensen die hier last van hebben. Wij raden aan je gezicht twee keer per dag te wassen om verstopping te voorkomen.

Is de zonnebrand geschikt voor de gevoelige huid?

Ja. Onze formule is 100% natuurlijk met hydraterende ingrediënten, waardoor hij geschikt is voor de gevoelige huid. Maar er zitten wel allergenen in, dus we raden aan om een beetje in je elleboog te smeren om uit te sluiten dat je een reactie krijgt.

Is de zonnebrand geschikt voor kinderen?

Ja. De zonnebrand kan veilig gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Is de zonnebrand waterbestendig?

Ja. De natuurlijke UV-filteringrediënten zijn gecoat waardoor de formule onoplosbaar is in water en veilig is voor het leven in de oceaan en koraalriffen.

Hebben jullie nog een stageplek voor mij?

Dat zou zo maar eens kunnen! Stuur een mailtje naar stage@thelekkercompany.com met je CV en een motivatiebrief. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn vraag staat er niet bij!?

Je hebt vast een bijzonder vraag. Mail ons naar info@thelekkercompany.com dan komen we er vast uit.